Gastenboek

Ik nodig u graag uit om iets in mijn gastenboek te schrijven.

Alvast bedankt.

———————————————————-

Guestbook

I invite you to write something in my guestbook.

Thank you.

Advertentie

12 thoughts on “Gastenboek

 1. Beste Karin,

  Ik ben héél erg blij dat ik iets over de ervaringen die ik met Reiki heb opgedaan mag schrijven.
  Ik ben Parkinson patiënt en heb een héél prettige ervaring van een behandeling met Reiki.
  Ik heb een vervelende rust tremor,maar tijdens de behandeling was die tremor gedurende de hele behandeling weg.En had daarna nog een hele tijd rust in mijn lichaam.

  Ik woon in het buitenland en toen ik daar weer thuis was, had ik Reiki op afstand van Karin gekregen.Het was héél merkwaardig dat gedurende de tijd die we afgesproken hadden,ik zo tot rust kwam dat ik bijna in slaap viel.
  Ik heb mij voorgenomen om elke maand een afspraak te maken voor een behandeling van Reiki op afstand,want het werkt echt.

  Sandra

 2. Gefeliciteerd Karin met je mooie site en je eigen ZonnekrachtKarin!
  Ik heb al eens eerder een behandeling van je mogen ontvangen en dat was een bijzondere, rustgevende ervaring. En rust is iets wat ik hard nodig heb en zelf maar moeilijk kan vinden.
  Jou is dat toen gelukt en ik kom graag weer eens bij je langs! Veel succes X!

 3. Beste Karin,

  Ook via deze weg wil ik je heel veel succes wensen met je praktijk! Zover ik je een beetje ken denk ik dat je hiermee je bestemming hebt gevonden!
  Ik kom gauw langs!
  Manon Meijer

 4. Dear Karin,
  What a beautiful site! Congratulations! I wish you a lot of success with the practice. You are an inspiring and caring person: I’m sure you will be able to help a lot of people.
  Warm regards,
  Bento

 5. Reiki van Mama

  Vorig jaar mei had ik mijn eindexamens op de middelbare school.
  Eerlijk gezegd was ik erg nerveus en zat ik vol met stress maar dankzij de Reiki van Mama werd ik gekalmeerd en ging ik met een gerust hart de gymzaal in. Terwijl mijn hersenen aan het kraken waren en ik het zweet van mijn voorhoofd afveegde kreeg ik ook Reiki op Afstand en dat heeft duidelijk ook geholpen…

  Ik heb mijn examen afgerond met goede cijfers en ben ruim geslaagd.
  Reiki helpt bij moeilijke situaties en zware tijden! (zoals eindexamens).

  Dankjewel Mama & veel succes met je praktijk 🙂

  X Jasper

 6. Lieve Karin, lieve zus,

  Er is geen weg naar geluk, geluk is de weg (Dalai Lama). Confucius heeft daarop een mooie aanvulling “De weg zelf is je bestemming” .

  Je hebt de sprong gewaagd. Dapper en weloverwogen heb je je hart gevolgd.

  Ik ben trots op je!
  Marion

 7. Dear Karin,
  Congratulations on the creation of your Reiki practice. I am sure you will be able to help many people cope with the challenges of a stressful life.
  I am happy that I had the opportunity to benefit from your gift and I to be allowed to call you on my rescue and to help other beloved friends and family members at any time.
  Cheers and wish you lot of success.
  Josiane

 8. Lieve Karin,
  I am happy to say that I have also enjoyed and experienced the calming effect of your healing hands. May this new venture bring you much happiness and success.
  Much love from Singapore.

 9. Beste Karin
  Via FB ben jij mij tegengekomen en gaf je aan dat je, toen nog bezig was, met je Reiki opleiding.
  Inmiddels volledig met goed succes afgerond, je tuinhuisje volledig als een volwaardige praktijk ingericht, ben ik afgelopen vrijdag bij je geweest voor een behandeling.
  Halverwege kreeg ik een soort “koudegolf” door mij heen, maar aan het eind was ik wel erg ontspannen.
  Ik vond het erg fijn een keer meegemaakt te hebben en kom zeker nog een keer terug
  gr Edith

 10. Het was heerlijk om vandaag een Reiki behandeling van Karin te krijgen.
  Fijn om het zelf weer eens te mogen ontvangen: dank je wel Karin!
  Karin werkt uiterst zorgvuldig en liefdevol: je voelt je direct in goede handen.
  Behalve dat ze Reiki Practitioner is, heeft ze ook een medische achtergrond. Dat is niet noodzakelijk bij Reiki, maar voor sommige mensen zal het prettig zijn om te weten dat Karin ook in dat opzicht weet waar ze mee bezig is.
  Reiki kent vele toepassingen, maar zelfs zonder directe aanleiding is het al heerlijk jezelf een behandeling cadeau (te laten) doen. Een moment voor jezelf, waarin je tot diepe rust komt en waarna je je weer energiek en helder voelt.
  Reiki is eigenlijk niet uit te leggen, je moet het zelf een keer ervaren.
  Karin’s praktijk is daarvoor een heel fijn adres.

 11. Ik heb van Karin nu 4 behandelingen gekregen. Telkens sta ik weer perplex hoe makkelijk ik bij Karin onder haar handen zo ontspan terwijl ik toch een hele drukke periode mee maak. Zowel geestelijk als lichamelijk kom ik langzaam weer in balans. Natuurlijk moet ik zelf ook consequenter voor mezelf zorgen en tijd voor mezelf maken. Reiki is daar een onderdeel van geworden. Ik laat nu de Reiki even een aantal weken op me “inwerken” maar daarna ga ik weer een afspraak met Karin maken! Het is echt een “hemelse” ervaring.

 12. Leuk om iets over mijn ervaring met reiki te mogen schrijven.
  Op 4 september 2015 ben ik in aanraking gekomen met reiki bij Karin. Ik voelde me uit balans door drukke en stressvolle jaren, ik had veel voor mijn kiezen gehad. Ik kon niet meer tot rust komen en mijn hoofd zat vol. Ik heb nu zes behandelingen gehad van Karin, ik voelde na twee behandelingen dat ik vooral tot rust kwam en kreeg meer energie. Maar nu na zes behandelingen voel ik mij zowel lichamelijk als geestelijk een ander mens, er is een totale ontspanning over me heen gekomen en enorme rust, en er is het nodige opgeruimd. Karin heeft met reiki mijn energiebanen/chakra’s weer met elkaar verbonden, de balans is weer terug.
  Karin is een rustige, lieve vrouw met een luisterend oor wat het prettig maakt om door haar behandeld te worden. Ook de lokatie waar Karin de behandelingen geeft in haar tuinhuisje is heel bijzonder en knus.

  Ik ben blij deze vorm van therapie gevonden te hebben, ik ben de behandelingen nu aan het afbouwen maar zal in de toekomst altijd gebruik blijven maken van Karin als ik weer energie nodig heb en in balans gebracht moet worden.
  Ik kan deze reiki behandelingen bij Karin iedereen aanbevelen.

  Bedankt Karin.

  Diny xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s